Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Вебинар „Што треба да знаете пред да дојдете во Словенија“

16 септември, 2020 - 17 септември, 2020

Вебинарот беше наменет за секој што ги започна своите студии на 1 октомври 2020 година. Разговаравме за можноста за сместување, добивање дозвола за престој врз основа на студии, добивање даночен број и курсеви за словенечки јазик. Вебинарот се одржа на 16. септември за македонското говорно подрачје и на 24. септември за српското говорно подрачје. Повеќето прашања беа поврзани со дозволи за престој и курсеви по словенечки јазик.

ДЕТАЛИ

Почеток:
16 септември, 2020
Крај:
17 септември, 2020