Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Вебинар „Приjaва на студии во Словениja“

22 февруари, 2021 - 23 февруари, 2021

Вебинар е наменет за сите кои сериозно размислуваат да студираат во странство. Ќе ви ги претставиме предностите на студирањето во Словенија, ќе ви дадеме основни информации за словенечкиот систем за високо образование и роковите за пријавување.

ДЕТАЛИ

Почеток:
22 февруари, 2021
Крај:
23 февруари, 2021