Контакт

Ако имате какви било прашања, јавете ни се преку телефон или пратете ни електронска пошта. Со нас може да комуницирате на словенечки, српски, хрватски, босански, македонски, руски и на англиски јазик.Ljubljana, Slovenija

Dunajska cesta 106

+386 59 043 716

+386 69 699 055 Вибер

E-mail: education@2tm.si

Работно време: понеделник – петок од 8:00 до 16:00 часот

 Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х