Соработка со 2TM

Од 2015 година, 2TM нуди помош при упис на универзитети во Европа, помош при емиграцијата во ЕУ, а исто така нуди широк спектар на акредитирани јазични курсеви. Посебна област е промоцијата на универзитетите на меѓународниот пазар по образование.

Нашите услуги

Бесплатно образование во Европа

Бизнис имиграција во Европа

Акредитирани јазични курсеви

Предности на соработката со 2TM

Седиштето на компанијата е во Европа. Имаме можност лично да го надгледуваме процесот на добивање дозвола за престој и упис на европските универзитети.

Ја прошируваме вашата производна линија и обезбедуваме информативна поддршка.

Обезбедуваме промотивни материјали за производите на 2TM.

Имаме големо искуство и можеме да го гарантираме квалитетот на нашите услуги.

За 2ТМ

година на основање на компанијата 2TM

едукативни вебинари

искусни членови на тимот

успешно запишани клиенти

клиенти присуствуваа на наши јазични курсеви

клиенти добија дозвола за престој во Европа

План за соработка

Склучувањето на договорот

Разговор за планот за соработка и потпишувањето на договорот.

Добивате материјали

Добивате брошури и други промотивни материјали за производите на 2TM

Потрага по клиенти

Најдете клиенти, направете прелиминарни интервјуа и дајте ни ги податоците за контакт на заинтересираното лице.

Плаќања на провизија

2TM склучува договор со клиентот и започнува со работа на обезбедување одбрани услуги, а вие добивате провизија.

Кој може да стане наш партнер?

Образовни институции

2TM нуди соработка на училишта, гимназии и стручни училишта кои се подготвени да им помогнат на своите ученици да изберат специјалност и да студираат бесплатно во Европа

Образовни агенции

2ТМ повикува на соработка на образовните агенции кои сакаат да го прошират опсегот на своите услуги. Нудиме над 4.000 бесплатни програми на високообразовните институции во Европската Унија.

Туристички агенции

2TM им нуди на туристичките агенции нова можност за соработка на полето на образовниот туризам и деловната имиграција во Европа.

Адвокати и адвокатски канцеларии

2TM повикува на соработка на адвокатите и адвокатските канцеларии кои се подготвени да го прошират опсегот на нивните услуги, нудејќи им на клиентите помош во прашањата на деловната имиграција, добивањето дозвола за престој и школувањето во Европа.

Клиенти од корпорации

2TM нуди помош за запишување на вашите вработени на најдобрите универзитети во Европската Унија со цел да стекнете квалитетно бесплатно образование и обука, како и јазични курсеви со професионални мајчин јазик.

Виза центри

Ќе ни биде драго да соработуваме со визни центри кои се подготвени да го прошират опсегот на своите услуги и да им понудат на своите клиенти дозвола за престој во Европската унија.

Агенции за вработување

2TM нуди соработка на агенциите за вработување во Европа. Можеме да им помогнеме на вашите клиенти да ја нострифицираат диплома, да потврдат или да подготват договор за вработување, да одобруваат кандидати во Службата за вработување и да добијат дозвола за престој врз основа на вработување.

Универзитети

Нудиме соработка и помош на универзитетите и виши школи во изнаоѓање странски и домашни студенти кои ќе студираат на вашиот универзитет.

Кој може да стане наш клиент?

Образование

Учениците. Помош при пронаоѓање и запишување во училишта, средни училишта; упис на факултети и додипломски студии на европските универзитети.

Студенти. Запишување на мастер или нови додипломски студии.

Возрасни. Услуги за упис на универзитетите во Европа без старосни ограничувања.

Јазични курсеви

Учениците. Јазични курсеви за успешно школување, учење на јазик за упис на европските универзитети.

Студенти. Јазични курсеви за успешно студирање, за живот во Европа.

Возрасни. Положете го испитот за јазик за да добиете државјанство, за оние кои планираат да се преселат во Европа, за бизнис.

Бизнис имиграција

Ученици + возрасни. Избор на индивидуален план за имиграција за секој член на семејството, имиграција во рамките на програмата за обединување на семејството.

Учениците. Помош при добивање дозвола за престој; продолжување на дозволата за престој; регистрација во студентската служба.

Возрасни. Услуги за регистрација на бизнис или индивидуален претприемач во Европа; Помогнете со документите за имиграција преку вработување / сина карта.

Доколку сте заинтересирани за соработка, пополнете го формуларот или контактирајте не на е-пошта kh@2tm.si.

Пополнете го формуларот

и нашите експерти ќе ве контактираат



Прочитајте ги политика за обработка на личните податоци на компанијата

Аплицирајте
за студии
во Словачка!





Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас





Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х