Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Интензивен курс по словенечки јазик

1 август, 2022 - 2 август, 2022

Ве покануваме на интензивен курс по словенечки јазик кој започнува на 1 август 2022. Ќе ги научите основите на словенечкиот јазик, ќе го запознаете словенечкиот јазик во различни ситуации, ќе ја запознаете словенечката култура и традиција. Повеќе информации можете да најдете овде.

ДЕТАЛИ

Почеток:
1 август, 2022
Крај:
2 август, 2022