Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Вебинар „Бесплатно образование во Словенија, новости од областа на образованието“

6 октомври, 2022 - 7 октомври, 2022

Во септември ќе се одржи вебинар за бесплатно образование во Словенија за граѓаните од поранешна Југославија. На вебинарот ќе се разговара за опциите за студирање во Словенија и ќе се фокусира на промените што се случија во областа на образованието во последните години. Ги покануваме сите заинтересирани за нови информации.

ДЕТАЛИ

Почеток:
6 октомври, 2022
Крај:
7 октомври, 2022