Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Саем “Образованието во Словенија”

18 ноември, 2022 - 19 ноември, 2022

18.11.2022-19.11.2022 во Скопје се одржа Сејм посветен на образованието во Словенија.
Разговаравме како се аплицира за бесплатни студии во Словенија, кои се условите за запишување на студии, кои се предностите на факултетите и вишите школи, како да се избере вистинската програма и идна професија меѓу сите 1500 програми, за пријавувањето и запишувањето рокови за странски студенти, кои се спецификациите како брзо и лесно да се соберат сите уписни документи, како правилно да се регистрирате и успешно да се запишете.

Ви благодариме и со нетрпение очекуваме да се видиме повторно!

ДЕТАЛИ

Почеток:
18 ноември, 2022
Крај:
19 ноември, 2022