Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Вебинар „Бесплатни студии во Словенија – првиот пријавен рок е близу!“

28 јануари, 2022 - 29 јануари, 2022

Вебинарот „Пријави за студии во Словенија“: беше наменет за секој што сериозно размислува да студира во Словенија. Подетално ги запознавме учесниците со роковите за пријавување и упис и условите за упис. Големо внимание посветивме на објаснувањето зошто е важно да се пријавете во првиот пријавни рок и зошто е важен редоследот на избраните студиски програми. На крајот на вебинарот, одговоривме на сите ваши прашања во врска со студирањето во Словенија.

ДЕТАЛИ

Почеток:
28 јануари, 2022
Крај:
29 јануари, 2022