Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Презентација и консултации „Студирање во Словенија“

9 февруари, 2020 - 15 февруари, 2020

Вработените од 2ТМ – Љубљана во периодот помеѓу 9 и 14 февруари 2020 ќе бидат во посета на Скопје, Куманово и Велес, во Македонија, каде што ќе вршат презентации и консултации, и на учениците од завршните години на средните училишта ќе им ги претстават предностите на студирањето во Словенија, ќе одговараат на нивните прашања во врска со уписните рокови, условите за упис, изборот на студиски програми, како и на општи прашања за студентскиот живот во Словенија.

ДЕТАЛИ

Почеток:
9 февруари, 2020
Крај:
15 февруари, 2020