Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Саемот „Образованието во Словенија“

17 март, 2023 - 18 март, 2023

17.03.2023 -18.03.2023 во Скопје се одржа Сејм посветен на образованието во Словенија.
Разговаравме како се аплицира за бесплатни студии во Словенија, кои се условите за запишување на студии, кои се предностите на факултетите и вишите школи, како да се избере вистинската програма и идна професија меѓу сите 1500 програми, за пријавувањето и запишувањето рокови за странски студенти, кои се спецификациите како брзо и лесно да се соберат сите уписни документи и успешно да се запишете.

Ви благодариме и со нетрпение очекуваме да се видиме повторно!

ДЕТАЛИ

Почеток:
17 март, 2023
Крај:
18 март, 2023