Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

2TM ја претстави својата нова услуга за привлекување студенти во образовните институции на саемот 15.Informativa

19 јануари - 20 јануари

На 19 и 20 јануари во Љубљана на саемот 15.Informativa, компанијата 2TM ја претстави својата нова услуга за образовни институции. Услугата „Огласување на образовни институции“ целосно го покрива прашањето за привлекување студенти. Ова е сосема нов пристап во промовирање на образовните институции.

Главни карактеристики на услугата:

  • Креирање на маркетинг стратегија: 2TM развива индивидуални стратегии за секоја образовна институција, идентификувајќи ги нејзините уникатни карактеристики и привлекувајќи ја целната публика.
  • Ефективна продажна ниша:Компанијата нуди целосен циклус на развој на елементи на продажната ниша, обезбедувајќи максимална ефикасност и комуникација.
  • Повеќеканални рекламни кампањи: 2TM врши компетентна промоција преку различни канали, вклучувајќи ги Google Ads, Yandex, Meta Ads и VKontakte, гарантирајќи максимална покриеност на целната публика.
  • Обработка на пријавата на мајчин јазик:Компанијата обезбедува висококвалитетна обработка на пријавата од потенцијалните студенти и нивните родители на нивниот мајчин јазик, со што се подобрува комуникацијата и нивото на услуга.
  • Пријавување и упис:2TM им помага на студентите да подготвар комплетен пакет документи и да ги запишат во образовна институција.

Компанијата 2TM обезбедува професионални услуги за привлекување студенти во образовните институции веќе 9 години и за ова време има запишано повеќе од 1.750 странски студенти на словенечките универзитети.

За повеќе информации за новата услуга, ве молиме јавете се на +38659043716 или пишете ни на [email protected].

ДЕТАЛИ

Почеток:
19 јануари
Крај:
20 јануари