ИЗУЧУВАЊЕ НА СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК

Научете словенечки
брзо и ефикасно!

Научете словенечки
брзо и ефикасно!

Научете словенечки со најкомпетентниот курс.

За кого е наменет курсот?

Курсевите за словенечки јазик се наменети за идните студенти кои се запишуваат на словенечките образовни институции, како и за секој што сака или треба да учи словенечки од почеток. Курсевите се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

Кои курсеви ги нудиме?

 

ОНЛАЈН A1
Повеќе
A2
Повеќе
B1
Повеќе
B2.1
Повеќе
B2
Повеќе
Рокови 21.6 – 27.9.
2022
23.5 – 17.8.
2022
септември
2022
19. 5 – 2. 8.
2022
септември
2022
Број на часови 50 50 120 40 120
Распоред 2x неделно /
2 часа
2x неделно /
2 часа
2x неделно /
2 часа
2x неделно /
2 часа
2x неделно /
2 часа
Цена 200 ЕУР 200 ЕУР 450 ЕУР 180 ЕУР 450 ЕУР
Интензивен РЕДОВЕН
Повеќе
РЕДОВЕН
Повеќе
Рокови 11.7 – 6.10.2022 1.8 – 14.10.2022
Број на часови 100 100
Распоред 3 часа / ден,
3-4 пати неделно
3 часа / ден,
3-4 пати неделно
Часови пред пладне пред пладне
Ниво A1-A2 A1-A2
Град Љубљана Љубљана
Цена 600 ЕУР 600 ЕУР

ОНЛАЈН A1
Повеќе

Рокови 21.6 – 27.9.2022
Број на часови 50
Распоред 2x неделно / 2 часа
Цена 200 ЕУР

ОНЛАЈН A2
Повеќе

Рокови 23.5 – 17.8.2022
Број на часови 50
Распоред 2x неделно / 2 часа
Цена 200 ЕУР

ОНЛАЈН B1
Повеќе

Рокови септември 2022
Број на часови 120
Распоред 2x неделно / 2 часа
Цена 450 ЕУР

ОНЛАЈН B2.1
Повеќе

Рокови 19. 5 – 2. 8.2022
Број на часови 40
Распоред 2x неделно / 2 часа
Цена 180 ЕУР

ОНЛАЈН B2
Повеќе

Рокови септември 2022
Број на часови 120
Распоред 2x неделно / 2 часа
Цена 450 ЕУР

Интензивен
РЕДОВЕН
Повеќе

Рокови 11.7 – 6.10.2022
Број на часови 100
Распоред 3 часа / ден,
3-4 пати неделно
Часови пред пладне
Ниво A1-A2
Град Љубљана
Цена 600 ЕУР

Интензивен
РЕДОВЕН
Повеќе

Рокови 1.8 – 14.10.2022
Број на часови 100
Распоред 3 часа / ден,
3-4 пати неделно
Часови пред пладне
Ниво A1-A2
Град Љубљана
Цена 600 ЕУР

Зошто да ја изберете нашата програма?

Научете разговорен словенечки

Ние употребуваме разговорен словенечки јазик за да ве научиме на најважната граматика и вокабулар. Научете како функционира јазикот и научете корисни зборови и изрази што можете да ги употребувате уште денес. Научете да зборувате, читате и пишувате на словенечки јазик. Нашите курсеви ги вклучуваат сите аспекти на вашето познавање на словенечкиот јазик, така што ќе бидете подготвени за секоја ситуација. Сепак, со наставниците чиј мајчин јазик е словенечки, ќе можете да ја искажете својата личност.

Научете граматика

Ние нема да ве оставиме со неколку научени зборови и фрази. Ќе ви покажеме како навистина функционира јазикот, со сеопфатни лекции кои можете лесно да ги пратите. Тоа морате да знаете ако сакате навистина да зборувате.

Надминете го вашиот страв од зборување

Нашите курсеви ќе ви овозможат да зборувате на глас за да се навикнете што е можно поскоро.

Запомнете се

Секоја лекција завршува со тест преку кој проверуваме дали навистина сте запаметиле сe што сте научиле.

Научете словенечки јазик од нивоата А1 до Б2

На нашите курсеви ќе научите повеќе отколку на другите. Ние ги прошируваме и продлабочуваме знаењата што ќе ви помогнат на вашиот пат. Најмногу добивате за парите што ги давате, затоа што за краток временски период ќе започнете да зборувате словенечки на ниво од А1 до Б2.

Како да аплицирам?

Пополнете го образецот подолу или контактирајте менаџер од 2ТМ. Ние ќе ве контактираме веднаш по приемот на апликацијата.

Запишете се на соодветниот

курс за словенечки јазик!Политика за заштита на личните податоци

Во цената на курсеви не е вклучен ДДВ

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х