Слободни работни места во 2TM

За компанијата

2TM работи во областа на услугите за образование. Главниот фокус на компанијата е помош при упис во словенечки образовни институции и добивање дозвола за привремен престој заради студирање. Компанијата има канцеларии во Словенија, Русија и Украина.

Кој ни треба во компанијата:

  1. Искрени и одговорни соработници.
  2. Експерти со работно искуство кои ги извршуваат поставените задачи брзо и професионално.
  3. Поединци со универзитетска диплома и креативен начин на размислување кои се подготвени да бараат нови решенија.
  4. Пожелно е знаење на англиски, македонски, хрватски, српски и кинески јазик.

Во моментов ни треба: 

Комерцијалист во продажба за Македонија

Опис на работата и должностите: рекламирање на услугите на компанијата кон постојните клиенти и наоѓање нови клиенти, стручни совети до клиенти, подготовка и склучување на договори, спроведување на вебинари и повремена работа на терен (учество на саеми и презентации).

Образование: високо образование, економија или општествени науки.

Времетраење на вработувањето: на определено време, 12 месеци.

Работно искуство: 2 години во продажба, по можност во агенција за образование.

Јазици: словенечки и македонски – течно, разбирање, говор и пишување.

Компјутерски вештини – уредник на текст – основно, работа со табели – основно, работа со бази на податоци – захтевно.

Пријава е можна на cv@2tm.si

Локација на работното место Љубљана.

.

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х