Посетете не во Суботица, Сомбор и Осјек

Тимот од компанијата 2TM на 19-ти ноември 2019 година ќе ја посети Суботица (Србија), на 20-ти ноември 2019 година Сомбор (Србија), на 21-ви ноември 2019 година Осјек (Хрватска) каде што во разни средни училишта ќе одржи презентации и советувања.