ОНЛАJН курсерви по англиски jазик

ОНЛАJН курсерви по англиски jазик

Курсеви по англиски јазик се наменети за кандидати кои се подготвуваат да ги започнат своите студии на словенечки и други меѓународни образовни институции во 2021 година, како и за сите оние кои треба да научат англиски јазик.
Работејќи со наставници кои зборуваат совршен англиски јазик, ќе научите да го разбирате јазикот, да зборувате и читате и да комуницирате во различни ситуации од било која област од животот. Удобен распоред на часови ќе ви овозможи да го комбинирате курсот со студија или работа.

За кого

Курсот е погоден за оние кои сакаат да научат англиски јазик од нула, како и да го подобрат своето постоечко ниво на знаење.
Курсевите се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

ОНЛАJН 50 часови (A1-A2) 50 часови (B1)
Рокови 18. 1.2022 – 14. 4.2023. 18. 1.2022 – 14. 4.2023.
Распоред Двапати неделно по
два училишни часа
Двапати неделно по
два училишни часа
Цена 200 евро 200 евро
ОНЛАJН 50 часови (A1-A2)
Рокови 18. 1.2022 – 14. 4.2023.
Распоред   Двапати неделно по два училишни часа
Цена 200 евро
ОНЛАJН 50 часов (B1)
Рокови 18. 1.2022 – 14. 4.2023.
Распоред   Двапати неделно по два училишни часа
Цена 200 евро

Јазична програма и распоред

Програмата на курсот по англиски јазик вклучува учење на основите на граматиката, проширување на вокабуларот, правилно нагласување, правопис, како и симулација и повторување на реални и најтипични ситуации.
Часовите ќе се одржуваат двапати неделно по 2 учебни часови попладне.

Како резултат на курсот, ќе:

  • добиете можност да го совладате англискиот јазик од нула до нивото А1-А2 +;
  • го проширите вокабуларот за главните теми од животот и студиите во Словенија;
  • можете да применувате основни граматички правила во говорот и пишувањето;
  • започнете комуникација на англиски јазик

Запишете се на online курс
за англиски јазик!Политика за заштита на личните податоци

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х