Одиме во Бања Лука

Тимот од компанијата 2TM ќе ја посети Бања Лука во Босна и Херцеговина на 3-ти и 4-ти декември 2019 година, каде што ќе одржи презентации и советување. Тие на учениците од средните училишта кои наскоро ќе матурираат ќе им ги претстават предностите на студирањето во Словенија, ќе одговараат на прашања за роковите и постапките за запишување, условите за запишување, изборот на студиски програми и општи прашања за студентскиот живот во Словенија.

Посетете не!

Извор: business.facebook.com