Нови работни места за студенти

Работа во кафуле (м/ж)

Опис на работата: работа во градско кафуле, послужување пијалаци и слатки, грижа за изгледот и за чистотата.

Искуството не е задолжително. Задолжителен возачки испит: не. Задолжителен сопствен превоз: не.

Саатница: 5,5-7 EUR/h нето, 6,51-8,28 EUR/h бруто. Работно време: работа на смени. Времетраење: за подолго време.

Работното место е во Копер. Регион: Обално Крашка.

Подрачје: усгостителство.

Број на работни места: 4.

Е-пошта: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Продажба (м/ж)

Опис на работата: продажба и пакување. Искуството не е задолжително.

Задолжителен возачки испит: не. Задолжителен сопствен превоз: не.

Саатница: 5 EUR/h. Работно време: претпладне. Времетраење: половина година.

Работното време е во Долењске Топлице. Регион: Долењска.

Подрајче: продажба, промоции, трговија.

Број на работни места: 1.

Е-пошта: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Работа во продавница (м/ж)

Опис на работата: советување на странките, продажба, грижа за среденоста на продавницата.

Потребни знаења:

задолжително познавање на англиски јазик и добредојдено познавање на други јазици.

Дополнителни услови:

 1. искуство во продажба,
 2. сериозност,
 3. сигурност,
 4. педантност,
 5. комуникативност.

Задолжителен возачки испит: не. Задолжителен сопствен превоз: не.

Саатница: 5 EUR/h нето, 5,92 EUR/h бруто. Фиксна саатница + 5 % од продажбата. Работно време: претпладне. Времетраење: за подолго време.

Работното место е во Љубљана.

Подрачје: продажба, промоција, трговија.

Број на работни места: 1.

E-пошта: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

CNC-оператор, програмер и работник во производство (м/ж)

Опис на работата: програмирање и местење на CNC-машини, работа на современи CNC-машини, стружење и глодање, друга помошна работа во производство.

Искуството не е задолжително. Кандидатите кои знаат да работат на CNC-машините имаат предност. Задолжителен возачки испит: не. Задолжителен сопствен превоз: не.

Саатница: 5 EUR/h нето, 5,92 EUR/h бруто (платени патни трошоци и ужина). Работно време и времетраење: по договор.

Работното место е во Постојна. Регион: Обално Крашка.

Подрачје: производство, физичка работа.

Број на работни места: 2.

E-пошта: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Готвач (м/ж)

Опис на работата: работа во кујна: правење хамбургери.

Искуството е добредојдено. Задолжителен возачки испит: да. Задолжителен сопствен превоз: да.

Саатница: 5-6 EUR/h нето, 5,92-7,10 EUR/h бруто. Работно време: по договор. Времетраење: подолго време, односно по договор.

Работното место е во Чрни Кал. Регион: Обално Крашка.

Подрачје: угостителство.

Број на работни места: 1.

E-пошта: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Послужување пијалаци (м/ж)

Опис на работата: послужување пијалаци во локал.

Потребни знаења:

 1. комуникативност,
 2. љубезност,
 3. трудољубивост.

Искуството е задолжително. Задолжителен возачки испит: не. Задолжителен сопствен превоз: не.  

Саатница: 4 EUR/h нето, 4,73 EUR/h бруто. Работно време: по договор. Времетраење: за подолго време, можно е и редовно вработување.

Работното место е во Чрномељ. Регион: Бела Крајина.

Подрачје: угостителство.

Број на работни места: 2.

E-пошта: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Дипломец по хемиска технологија – почетник (м/ж)

Опис на работата: работа во одделот за развој, соработка при развој на нови производи и технологии.

Потребни знаења:

 1. соодветно образование од подрачјето на хемијата,
 2. активно познавање на англиски јазик,
 3. добро познавање на алатките на MS Office.

Работа во една смена. Времетраење: за подолго време.

Работното место е во околината на Цеље. Регион: Савињска.

Подрачје: стручна работа.

Број на работни места: 1.

E-пошта: kristina.babic@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Помош при продажба (м/ж)

Опис на работата: помош при продажба во продавница со обувки и текстил, советување на странките, грижа за изгледот на продавницата.

Дополнителни услови:

 1. одговорност,
 2. смисла за естетика,
 3. смисла за комуникација со странки.

Задолжителен возачки испит: не. Задолжителен сопствен превоз: не.

Саатница: 4 EUR/h нето, 4,73 EUR/h бруто. Работно време: попладне.

Работното место е во Иванчна Горица. Регион: Љубљана со околината.

Подрачје: продажба, промоција, трговија.

Број на работни места: 1.

E-пошта: info@mservis.si. Телефон: +386 4 20 20 450.

Првична интернет-врска: studentarija.net