Интензивен курс по словенечи јазик за бруцоши – 2021 година

 

УЧЕТЕ СЛОВЕНЕЧКИ ВО ЖИВО И ОНЛАЈН

Bеќе го научивме словенечкиот на повеќе од 1200 апликанти, исто така ќе ве научиме и вас!

Контактирајте не сега!

 

Интензивен курс по
словенечки јазик

Интензивните курсеви по словенечки јазик се наменети за студенти кои се подготвуваат за упис во словенечки образовни институции, како и за сите оние на кои им треба основно ниво на знање на словенечкиот јазик што е можно поскоро.

Под водство на искусни предавачи, ќе научите течно да читате и зборувате словенечки и да комуницирате во секојдневни ситуации. Курсевите ќе се одржат во Љубљана.

Курсот е погоден за студенти на словенечки универзитети и факултети, како и за секој што сака да научи словенечки јазик од нула.
Курсевите се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

Интензивен РЕДОВЕН РЕДОВЕН
Рокови 11.7 – 6.10.2022 1.8 – 14.10.2022
Број на часови 100 100
Распоред 3 часа/ден, 3-4 пати неделно 3 часа/ден, 3-4 пати неделно
Ниво A1-A2 A1-A2
Град Љубљана Љубљана
Цена 600 € 600 €

Курсот е погоден за студенти на словенечки универзитети и факултети, како и за секој што сака да научи словенечки јазик од нула. Курсевите се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

Пријавете се

Курсеви на словенечки јазик преку Интернет, 50 часа за 200 евра

Пријавете се за онлајн курс

Програмата на курсеви по словенечки јазик вклучува учење на основите на граматиката, проширување на вокабуларот, нагласување, правопис, како и симулирање и повторување на најтипичните ситуации во словенечкото општество.
Часовите ќе се одржуваат 4 пати неделно, во текот на 3 училишни часови.

  • научете словенечки на нивоа А1-А2;
  • совладате вокабуларот на главните теми од животот и студиите во Словенија;
  • ќе можете да ги применува основните граматички правила во говорот и пишувањето;
  • ќе се вклучите културното и јазичното опкружување на земјата.

Пополнете го формуларот подолу или контактирајте го 2TM менаџерот. Ние ќе ве контактираме веднаш по регистрацијата.

2TM Специјалисти нудат широк спектар на курсеви по словенечки, германски, чешки и англиски јазик за оние кои сакаат да ги научат овие јазици заради студирање или работа или да подобраат своите комуникациски вештини, како и за оние кои сакаат да научат нови јазици.
Ние нудиме неколку видови на курсеви за студенти на различни нивоа. Нашите курсеви се прилагодени на потребите на студентите и се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

Наши предавачи

Каја Галиќ Ленкич

Примож Божич

Maja Jakša

Прашање - одговор

За време на интензивните курсеви нудиме студентски дом во Љубљана и Марибор.
Ако сакате да најдете сместување за себе, можете да користите страница за недвижнини или агенција за недвижнини. За повеќе информации, нашите клиенти можат да контактираат со личен менаџер.

Можете да платите преку банкарски пренос во рок од 5 работни дена од моментот на издавање на фактурата. Не е можно плаќање на рати.

Доколку не можете да присуствувате на некој час, за тоа морате да го известите предавачот. Во случај да отсуствувате повеќе од 3 дена без оправдани причини и без за тоа да го известите предавачот, тој и раководството на компанијата се должни да ги известат органите на Република Словенија.

Секој учесник ќе добие потврда за завршен курс.

Впечатоци

Остави барање и нашите советници ќе ви помогнат да го пронајдете најсоодветниот курс за вас!

Вашето име

Е-маил

Погодно време за предавање

Формат на курсот

Политика за заштита на личните податоци

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х