2TM препорачува

2TM
препорачува

Ако сте заинтересирани да студирате уметност, дизајн, бизнис, спорт, медиуми или управување со настани, 2TM им препорачува на потенцијалните студенти да ја сметаат Германија за дестинација за студии.

Ние нудиме меѓународни програми кои ги подготвуваат студентите за барањата на пазар на труд преку иновативни наставни програми. Програмите комбинираат претприемничко, креативно, дигитално и меѓународно размислување – важни вештини што се бараат на пазарот, без разлика дали се за менаџери, консултанти, претприемачи, дизајнери или уметници.

Уметност и дизајн Бизнис Спорт, медиуми, настани
Додипломски студии
 • Дизајн на игра
 • Дизајн на комуникација
 • Фотографијата
 • Дизајн на филм и движење
 • Илустрација
 • Бизнис студии и управување
 • Дигитален бизнис и наука за податоци
 • Управување во спорт и со настани
 • Дигитални медиуми и маркетинг
Магистерски студии
 • Медиумски простори
 • Фотографијата
 • Визуелен и искуствен дизајн
 • Иновативно управување со дизајнот
 • Финансии и управување
 • Управување со паметни градот
 • Корпоративно управување
 • МБА
 • Меѓународено управување во спорт и настани

Уметност и дизајн

Додипломски студии

 • Дизајн на игра
 • Дизајн на комуникација
 • Фотографијата
 • Дизајн на филм и движење
 • Илустрација

Магистерски студии

 • Медиумски простори
 • Фотографијата
 • Визуелен и искуствен дизајн
 • Иновативно управување со дизајнот

Бизнис

Додипломски студии

 • Бизнис студии и управување

Магистерски студии

 • Финансии и управување
 • Управување со паметни градот
 • Корпоративно управување
 • МБА

Спорт, медиуми, настани

Додипломски студии

 • Дигитален бизнис и наука за податоци
 • Управување во спорт и со настани
 • Дигитални медиуми и маркетинг

Магистерски студии

 • Меѓународено управување во спорт и настани

Постојат неколку одлуки кои имаат поголемо влијание врз животот на студентот отколку изборот на универзитет и земја на студирање. Тука 2TM може да им помогне на студентите да донесат правилни и корисни одлуки. Советниците од 2TM се грижаат да студентите ги постигнуваат своите цели за студирање во странство без никакви пречки.

Нашите високо квалификувани и искусни советници се тука за да го водат вашиот упис на германските универзитети.

Како го правиме тоа?

1

Нашите експерти прво ја анализираат целата ваша документација пред да изберете студиска програма.

2

Ние нудиме индивидуални консултации при избор на студиска програма.

3

Со наша помош заштедувате време и пари, можете да ги добиете сите информации на едно место.

4

Имаме долгогодишно искуство со студенти од различни земји и како резултат повеќе од 550 успешно запишани студенти.

5

Ние го организираме целиот процес на упис, вие доаѓате во Германија само на почетокот на академската година.

6

Ние ви помагаме да подготвите документи за добивање дозвола за престој во Германија.

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х