Loading настани

« All настани

  • Овој настан помина

Интензивен курс по словенечки јазик

11 јули - 12 јули

Ве покануваме на интензивен курс по словенечки јазик кој започнува на 11 јули 2022. Ќе ги научите основите на словенечкиот јазик, ќе го запознаете словенечкиот јазик во различни ситуации, ќе ја запознаете словенечката култура и традиција. Повеќе информации можете да најдете овде.

ДЕТАЛИ

Почеток:
11 јули
Крај:
12 јули