Курсеви по англиски јазик

Курсеви по
англиски јазик

Владее на англиски јазик
со најсеопфатен курс.

Англискиот е најкористен службен јазик и најшироко говорен втор јазик во светот. Околу 1,5 милијарди луѓе или околу 20% од глобалното население зборуваат англиски или како прв или втор јазик. Учењето англиски јазик носи значителна вредност во повеќето земји и индустрии низ целиот свет, вклучително и бизнис и образование.

Учење англиски јазик

За кого се погодни нашите курсеви?

За идните студенти

  • за упис на европски универзитети
  • за упис на специјализирани програми (медицина, стоматологија, фармација)
  • за подготовка за IELTS, ТОЕFL

Студенти

  • за упис на програми за дополнително образование
  • да се подобри постојното знаење
  • за интервјуа за работа и други лични цели

За претприемачи

  • за деловно работење во Европа
  • за интервјуа и консултации
  • за лични цели и самостојно учење

Курсевите се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

Кои видови курсеви ги нудиме?

ОНЛАJН A1-A2, B1
Часови 50 часови (A1-A2) 50 часови (B1)
Рокови Групата се уште се формира Групата се уште се формира
Распоред Двапати неделно
по два училишни часа
Двапати неделно
по два училишни часа
Цена 200 € 200 €

Повеќе

РЕДОВЕН
Град Љубљана
Рокови Групата се уште се формира
Часови 500
Распоред Пон-Пет
Цена 2500 €

Повеќе

ОНЛАJН A1-A2, B1

Часови 50 часови (A1-A2)
Рокови Групата се уште се формира
Распоред Двапати неделно
по два училишни часа
Цена 200 €

Повеќе

Часови 50 часови (B1)
Рокови Групата се уште се формира
Распоред Двапати неделно
по два училишни часа
Цена 200 €

Повеќе

РЕДОВЕН

Град Љубљана
Рокови Групата се уште се формира
Часови 500
Распоред Пон-Пет
Цена 2500 €

Повеќе

Зошто да учите англиски јазик во Словенија?

Словенија – зелена, безбедна и кулинарска дестинација

Словенија – зелена, безбедна и сега кулинарска дестинација. Словенија е една од најзелените и топ 10-те дестинации за посета во Европа. Таа е една од 5 најчисти земји во светот. Глобалниот индекс на мир ја смести Словенија во топ 10 најбезбедни земји во светот. Покрај тоа, Словенија е место на љубители на добра храна со 6 Мишелин sвезди.

Вредност

Учењето на англиски јазик е добра инвестиција на вашите пари и време. Освен личното задоволство од учење на нов јазик и проширување на знаење, според „Економист“, учењето на англиски јазик ќе ја зголеми вашата заработка за цел живот како еден од највредните јазици што треба да ги научите.

Користете англиски за да направите живот во Европа

Англискиот јазик е навистина насекаде – како меѓународен може да ви помогне да напредувате во иднина или како студент кој сака да студира на англиски на Европски универзитети, како некој што сака да започне кариера во која било област или како некој кој сака да започне бизнис. Во Европа, англискиот би можел да биде вашиот магичен клуч.

Лесно патувајте било каде во Европа

Од Словенија можете брзо да патувате по Европа, по воздушен пат и по копно. И додека сте во Европа, англискиот јазик е официјален втор јазик, а со англиски ќе патувате без да се грижите дали ќе ве зафатат јазичните бариери.

Предности на 2 TM курсевите

Издаваме потврда за завршување на курсот прифатени од образовните институции во Словенија.

Акредитирани програми од страна на Министерството за образование на Словенија.

За курсеви во живо помагаме со визата Д.

Предавач

Андреа Жулич
Предавач по англиски јазик

Јас сум Андреа Жулич. Студирав англиски јазик на Филозофски факултет на Универзитетот во Љубљана.

Уште од детството, сакав да бидам учител. Предавам англиски јазик многу години и ја сакам мојата работа.

Секогаш се трудам да создадам пријатна атмосфера за учење во која студентите ќе можат да ги постигнат своите цели.Се обидувам лекциите да бидат интересни, затоа користам различни методи на учење и многу хумор. Една од моите најголеми предности е трпеливоста.

Како да се приjавите?

Исполнете го образецот подолу и ке ве контактираме веднаш штом ja добиеме приjавата. Не го одложуваjте ученьето на jазикот и уште денес приjавете се на еден одjазичните курсеви на 2ТМ. Датумите на почеток и комплетиранjе на курсот можат да варираат.

Пријавете се на курс
по англиски јазик!


Политика на заштита на личните податоциy

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х