Е-бизнис


Е-бизнис

  • Степен: Додипломски студии (3 години), мастер (2 години)
  • Јазик: словенечки

Целта на програмата е да создаде експерти од областа на научно истражување и консултантски активности во деловни информациони системи: воведување на ERP решенија, реинженеринг на информации за деловни процеси, информациони системи за менаџери, стратешко планирање на развој на информации на целата компанија и индивидуални проекти. смисла. Студентите се запознаваат со деловните организациски и економски науки и економската пракса.

На дипломците им се нуди широк спектар на вработување во различни индустрии. Со овој профил на знаење, ќе бидете обучени за развој на современи информативни решенија од областа на бизнисот, деловната информатика и е-трговијата, како и за пребарување соодветни решенија од областа на информатичкиот и организацискиот бизнис.


Пријавете се на програмата!Политика за заштита на личните податоци

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х