„Ден на отворени врати“ во 2ТМ – 15 и 16 февруари, Љубљана

Почитувани идни студенти и родители,

Ве покануваме на „Ден на отворени врати“, во петок 15.2.2019г. и во сабота на 16.2.2019г., во просториите на 2ТМ во Љубљана, Словенија, каде што ќе имате можност лично да се информирате за студиите и уписите на словенечките факултети.

Photo by Antenna on Unsplash

Локација на просториите на 2ТМ:

Дунајска цеста 106, 1000, Љубљана, Словенија,

зграда на деловен центар, влез Б, спрат 2.

Термини:

  1. петок, 15 февруари од 8.00ч. – 18.00ч.
  2. сабота, 16 фебруари од 8.00ч. – 16.00ч.

Деновите на отворени врати на 2ТМ ќе се оддржат неколку дена по објавувањето на конкурсот за упис во првиот пријавен рок на словенечките факултети (февруари) за студиската година 2019/2020.

Проектните менаџери на 2ТМ ќе одговараат на прашањата на идните студенти и нивните родители, со цел да им помогнат при изборот на студиските програми. Идните студенти ќе ги добијан на едно место сите информации за уписните рокови, потребните документи за пријава, како и за условите за прием на одредени програми.

Ве каниме да не посетите и да ги дознаете предностите за стекнување на меѓународно признаена диплома со европски квалитет.

За повеќе информации контактирајте не на education@2tm.si или преку порака на Facebook.