2TM препорачува

2TM
препорачува

Постојат неколку одлуки кои имаат поголемо влијание врз животот на студентот отколку изборот на универзитет и земја на студирање. Денес, студентите се обидуваат да најдат соодветна програма со прифатлива школарина на познат универзитет.

За сите оние кои се заинтересирани да студираат фармација, 2TM препорачува да се запишат на програмата на Универзитетот Чарлс во Чешка. Универзитетот Чарлс во Чешка е еден од најдобрите универзитети во светот и е најстариот универзитет во Централна Европа, основан во 1348 година.

Запишувањето на странски универзитет бара внимателна индивидуална подготовка, внимание и познавање на сите детали и карактеристики на процесот. Покрај тоа, внимателното стратешко планирање е клучот за успешно маневрирање преку емотивни и финансиски одлуки во врска со процесот на избор на универзитет и земја.

Тука 2TM може да им помогне на студентите да донесат добри одлуки. Советниците од 2TM им помагаат на студентите да ги постигнат своите цели без никакви пречки. Нашите високо квалификувани и искусни советници се тука за да го водат вашиот упис на Универзитетот Чарлс.

Како го правиме тоа?

1

На почетокот, нашите експерти ја анализираат целата ваша документација пред избор на студиска програма.

2

Нудиме индивидуални консултации при избор на студиска програма.

3

Со наша помош заштедувате време и пари, можете да ги добиете сите информации на едно место.

4

Имаме долгогодишно искуство со студенти од различни земји, што резултира со 550+ успешно запишани студенти.

5

Организираме целиот процес на упис и селидба во Чешка на почетокот на академската година.

6

Помагаме ви да подготвите документи за добивање дозвола за престој во Чешка.

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х