Градежништво


Градежништво

  • Степен :: Додипломски студии (3 години), мастер (2 години)
  • Јазик: словенечки

Програмата создава градежни инженери кои, врз основа на стекнатото знаење, развиваат можност за дизајнирање и градење згради, како и дизајнирање и производство на градежни производи во смисла на правилен дизајн, квалитет и цена.

Професионалната пракса е вклучена во студиската програма. Целта на стажирањето е студентите да го применат своето знаење во реално деловно опкружување.

Дипломирани студенти стекнуваат знаење од областа на дизајнот, градежништвото и градежното производство, но исто така и екологија, урбанистичко планирање, политика за животна средина и градежна информатика. Тие се во состојба самостојно да извршуваат одредени задачи од областа на градежништвото. Тие исто така се обучени за деловна комуникација во рамките на организацијата во која работат, но исто така и со надворешни партнери и клиенти.


Пријавете се на програмата!Политика за заштита на личните податоци

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х