Временската зона не е пречка за онлајн учење на словенечки јазик!

На почетокот на март, 2TM го започна својот првичен курс по словенечки јазик во текот на денот. Овој термин е особено погоден за оние кои се оддалечени 5.000 км или повеќе од нас. Отсекогаш имало многу побарувачка од Централна Азија и Далечниот исток, но досега вечерниот курс не им одговараше поради временската разлика. Бидејќи се

Прочитај повеќе →