Актуелни слободни работни места за студенти

Погледнете ги моментално слободните работни места за студенти во словенечките претпријатија.

Photo: Слободни работни места за студенти/unsplash/John Schnobrich

Асистент во продавница

04.56 евра на час нето (05.40 евра на час бруто).

Компанијата има потреба од студент, којшто би работел во трговски центар во одделот за возила и галантерија.

Опис на работните обрвски: Редење на полици, дополнување на роба, средување и така натаму.

Број на отворени работни места: едно.

Времетраење: подолг период (повремено), по договор.

Работно време: наутро.

Место на работа: Марибор.

Предавач

08.45 евра на час нето (10.00 евра на час бруто).

Компанијата бара студент да предава италијански (кому италијанскиот му е мајчин јазик). Искуството во предавање на ителијански јазик на возрасни ќе се смета за предност.

Број на отворени работни места: две.

Врметраење: подолго (повремено), по договор.

Работно време: наутро.

Место на работа: Љубљана.

Стручна работа

06.00 евра на час нето (07.10 евра на час бруто).

Во потрага сме по студентпо машинско инженерство, којшто би средувал и изработувал документи би работел во процесот на подготовка на алати и друга разна технолошка опрема. Можност за долгорочна соработка.

Потребни работни вештини: Познавање на софтверот за 3Д Крео 4 моделирање и владеење со  Microsoft Office.

Број на отворени работни места: едно.

Времетраење: подого (повремено), по договор.

Работно време: наутро.

Место на работа: Доб.

Тренер

08.00 евра на час нето (09.47 евра на час бруто).

Помош при одржување на тренинзи со акробати и помлади акробати. Распоредот на тренинзите е направен за да се одржуваат два пати неделно, во втрник и четврток во попладневните часови.

Број на отворени работни места: едно.

Времетраење: подолго (повремено), по договор.

Работно време: попладне.

Место на работа: Врхника.

Дигитален маркетинг

08.00 евра на час нето (09.47 евра на час бруто).

Потребни работни вештини: Напреден хакер кој што ги владее социјалните медиуми, рекламата, снаодлив, којшто знае како да најде соодветни продажни канали и места. Помош при подготовка на кампањи на Kickstarter.

Број на отворени работни места: едно.

Времетраење: по договор, работење на проекти.

Работно време: по договор.

Место на работа: Љубљана.

Работа во сметководство

06.01 евра на час нето (07.11 евра на час бруто).

Компанијата бара студент во завршните години или дипломиран економист за стручна работа во областа на сметководството.Се бара студент, којшто ужива во аналитичкото пребарување и работењето со бројки.

Број на отворени работни места: едно.

Времетраење: по договор, работа на проекти.

Работно време: по договор.

Место на работа: Трзин.

Извор: studentski-servis.com