Факултетот за економија при универзитетот во Љубљана Ве поканува на научно-истражувачки семинар

Во вторник, 9 април 2019 година, во 13:00 часот на факултетот за економија при универзитетот во Љубљана во предавалната D-122 ќе се одржи научно-истражувачки семинар со учество на докторот по филозофија Марија Смирнова (Виша школа за менеџмент од Санкт-Петербуршкиот државен универзитет во Русија).

Таа ќе ја претстави својата статија «Оријентација на клиентот како повеќемерна конструкција: искуство од руските пазари».

Влезот е слободен. Регистрацијата за учество е отворена до понеделник, 8 април 2019 година.

Извор: efnet.si